Recepti 13. listopada 2014.

Njoki s tikvom i svježim sirom

Njoki s tikvom i svježim sirom
gastro postao gastro.24sata.hr
Muškatnu tikvu pripremite s njokima i svježim kozjim sirom

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 173

Potrebno vam je

  • 500 g njoki
  • 200 g tikva ,muškatna žuta
  • 5 kom rotkvica, crvena
  • 1 kom mladi luk
  • 50 g orah, sirovi
  • 150 g svježi kozji sir
  • sol
  • papar
  • muškatni oraščić

Priprema

  1. Tikvu narežite na komade, posložite na lim za pečenje, posipajte sa maslinovim uljem i pecite u pećnici 20 minuta na 150°C.
  2. Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju.
  3. Rotkvicu i mladi luk nasjeckajte na kolutiće.
  4. Njoke pomješajte sa svježim kozjim sirom, začinite sa soli, muškatnim oraščićem i paprom, dodajte rotkvice, mladi luk i pečenu tikvu, lagano promješajte.

Muškatnu tikvu pripremite s njokima i svježim kozjim sirom

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.