gastro postao
Muškatnu tikvu pripremite s njokima i svježim kozjim sirom
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 173
Potrebno vam je
- 500 g njoki
- 200 g tikva ,muškatna žuta
- 5 kom rotkvica, crvena
- 1 kom mladi luk
- 50 g orah, sirovi
- 150 g svježi kozji sir
- sol
- papar
- muškatni oraščić
Priprema
- Tikvu narežite na komade, posložite na lim za pečenje, posipajte sa maslinovim uljem i pecite u pećnici 20 minuta na 150°C.
- Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju.
- Rotkvicu i mladi luk nasjeckajte na kolutiće.
- Njoke pomješajte sa svježim kozjim sirom, začinite sa soli, muškatnim oraščićem i paprom, dodajte rotkvice, mladi luk i pečenu tikvu, lagano promješajte.
Muškatnu tikvu pripremite s njokima i svježim kozjim sirom