Recepti 14. listopada 2014.

Pečeni grejp

Pečeni-grejp
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Grejp, med i cimet su sve što vam treba za ovaj brzinski voćni desert

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 57

Potrebno vam je

  • 1 kom grejp
  • 2 žličica med, vrcani
  • 1 žličica mljeveni cimet

Priprema

  1. Prepolovite grejp i svaku polovicu malo podrežite pri dnu tako da može uspravno stajati u pećnici. Svaku polovicu premažite žličicom meda i pospite s malo cimeta. Umjesto meda upotrijebite smeđi šećer.
  2. Zagrijte pećnicu na 180°c, stavite grejp u lim za pečenje i pecite ga pet minuta.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.