gastro postao
Jednostavno, ali elegantno jelo koje pršti okusima
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 10
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 491
Potrebno vam je
- 1000 g tjestenina penne podravka
- 100 g tikvice, zelene
- 150 g feroni različitih boja
- 150 g patlidžan
- 100 g brokula (vrhovi s cvijetom)
- 100 g salata, zelena
- 50 g grašak zeleni, u zrnu
- 20 g tartuf crni
- 130 g pršut
- 80 g ulje maslinovo
- povrtni temeljac
- 120 g parmezan
- sol
- papar
Priprema
- Očistite, operite i izrežite svo povrće.
- Posolite i pirjajte u tavi na ulju uz dodavanje juhe od povrća. Dodajte sol i papar.
- Skuhajte tjesteninu i pomiješajte s povrćem. Dodajte pršut i crni tartuf te promiješajte.
- Kod serviranja, ukrasite sa svježim bosiljkom.
Izvor Giusepe Daddio