Recepti 13. listopada 2014.

Pileća prsa punjena češnjakom i rajčicom

Pileća prsa punjena češnjakom i rajčicom
gastro postao gastro.24sata.hr
Lagano pecite nježna pileća prsa i pustite da upiju sve sokove češnjaka i rajčica

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 6

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 352

Potrebno vam je

  • 1200 g Pileća prsa
  • 12 kom masline, zelene, slane konzerv.
  • 3 režanj češnjak
  • 1 vezica peršin, korijen s lišćem
  • 8 kom sušena rajčica
  • 170 g feta sir
  • 1 dl ulje maslinovo
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
  2. Dobro pomiješajte narezani sir, nasjeckani češnjak, rajčice, peršin i masline.
  3. Smjesu razmažite po unutrašnjoj strani pilećih prsa pa zamotajte i pričvrstite čačkalicama.
  4. Vanjsku stranu premažite maslinovim uljem i stavite u namašćeni lim.
  5. Pecite 45 minuta pa poslužite s rižom i salatom po izboru.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.