gastro postao
Lagano pecite nježna pileća prsa i pustite da upiju sve sokove češnjaka i rajčica
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 6
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 352
Potrebno vam je
- 1200 g Pileća prsa
- 12 kom masline, zelene, slane konzerv.
- 3 režanj češnjak
- 1 vezica peršin, korijen s lišćem
- 8 kom sušena rajčica
- 170 g feta sir
- 1 dl ulje maslinovo
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
- Dobro pomiješajte narezani sir, nasjeckani češnjak, rajčice, peršin i masline.
- Smjesu razmažite po unutrašnjoj strani pilećih prsa pa zamotajte i pričvrstite čačkalicama.
- Vanjsku stranu premažite maslinovim uljem i stavite u namašćeni lim.
- Pecite 45 minuta pa poslužite s rižom i salatom po izboru.