Recepti 28. siječnja 2015.

Ručak do 50 kuna: Pileći tingul

Pileći-tingul
foto: Pixsell.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Tingul, žgvacet, gulaš, paprikaš... sve su to udomaćeni nazivi za pirjano meso u umaku

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 6

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 924

Potrebno vam je

  • 1500 g pile (cijelo, prosjek )
  • 500 g tjestenina s jajima
  • 2 kom luk ,crveni
  • 0.50 vezica peršin, list
  • 400 g pelati
  • 1 žlica ulje suncokretovo

Priprema

  1. Na ulju propirjajte luk pa dodajte češnjak i peršin.
  2. Dodajte narezano pile i podlijte s malo vode da se ne lijepi za tavu.
  3. Pirjajte dok ne omekša te posolite i poparite prema želji.

Tingul, žgvacet, gulaš, paprikaš... sve su to udomaćeni nazivi za pirjano meso u umaku

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.