gastro postao
Pileća prsa nadjenite špinatom i sirom, uvaljajte u krušne mrvice i ispržite na ulju
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 389
Potrebno vam je
- 4 kom pile (bijelo meso bez kosti)
- 200 g špinat
- 20 g maslac, slani
- 2 dl ulje suncokretovo
- 0.50 kom luk ,crveni
- 1 režanj češnjak
- 100 g gouda punomasni
- 30 g krušne mrvice
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Špinat skuhajte, ocijedite i nasjeckajte. Na ugrijanome maslacu propirjajte nasjeckani luk, češnjak, dodajte špinat, papar i sol. Sve promiješajte i ohladite.
- Na svaki odrezak stavite dio špinata i krišku sira. Odreske preklopite i pričvrstite čačkalicama. Uvaljajte u krušne mrvice i ispržite u dubokom ulju.
Pileća prsa nadjenite špinatom i sirom, uvaljajte u krušne mrvice i ispržite na ulju
Izvor Skuhatćute