Recepti 06. srpnja 2015.

Popečci od tikvica

Popečci od tikvica
gastro postao gastro.24sata.hr
Ako ne znate sto napraviti za rucak..ili nemate puno vremena mislim da je ovo odlicna ideja! :)

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 6

Težina pripreme: Jednostavno

Potrebno vam je

  • 2 kom Tikvica
  • 10 dag Brasna
  • 2 dl Mlijeka
  • 2 kom Jaja
  • Sol
  • Papar

Priprema

  1. Naribajte tikvice i iscijedite rukama visak vode ili ih mozete pustiti 10ak minuta da odstoje.
  2. Jaja izmutite s mlijekom i dodajte brasno, mozete dodati i vise od 10 dag brasna dok vam smjesa ne postane kompaktna. Zatim dodajte sol i malo papra.
  3. U tu smjesu dodajte naribane tikvice i sve izmijesajte.
  4. U tavu stavite ulje te ga zagrijte. Zlicom uzimajte smjesu i stavite da se pece. Pecite ih dok ne dobiju zlatnu boju.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.