Recepti 03. listopada 2014.

Salata s kvinojom

gastro postao gastro.24sata.hr
Od ostataka kvinoje jednostavno napravite napravite novu salatu

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 4

Potrebno vam je

  • kvinoja
  • 10 kom rajčice, cherry
  • peršin, list
  • 100 g feta sir
  • 45 ml sok od limuna (prirod. svježi)
  • ulje maslinovo

Priprema

  1. Epolovite cherry rajčice i umiješajte ih kvinoji. Sitno nakosajte peršin i dodajte ga u salatu. Sve dobro pomiješajte.
  2. U posudici pomiješajte iscijeđeni limunov sok s nekoliko žlica maslinova ulje te time prelijte salatu.
  3. Fetu narežite na kockice i dodajte ih na kraju.
  4. Salata je najbolja kad odstoji nekoliko sati kako bi se okusi posve proželi.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.