Recepti 28. srpnja 2016.

Za ljenčine: Dinje i nektarine s pršutom

Dinje i nektarine s pršutom
gastro postao gastro.24sata.hr
Izvrsno predjelo za toplije dane, ali i za svečane prilike

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 383

Potrebno vam je

  • 1 dinja (mesnati dio)
  • 4 nektarine
  • 230 g pršuta
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Nektarine prepolovimo, izvadimo koštice pa ih narežemo na kriške. Dinju narežemo na 16 krišaka i ogulimo koru. Pršut narežemo na tanke trake.
  2. Na drveni štapić nanižemo jedan komad pršuta i jedan komad voća. Složimo na pladanj i poslužimo.

Izvor ˝Kuhinje svijeta - Talijanska kuharica˝

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.