gastro postao
Nasjeckajte raznovrsno povrće i dodajte nekoliko jaja za bogat i ukusan omlet
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 287
Potrebno vam je
- 50 g rajčica, crvena
- 50 g paprika, zelena
- 50 g crvena paprika
- 50 g luk ,crveni
- 2 mala žlica ulje maslinovo
- 0.50 kom poriluk (cijeli)
- 4 kom jaje kokošje
- 2 žlica mlijeko kravlje, punomasno
- sol
- svježe mljeveni papar
- 1 mala žlica list bosiljka
- 30 g mozzarella
Priprema
- Razmutiti jaja, dodati mlijeko, sol, papar i bosiljak pa sve dobro promiješati sa pjenjačom i ostaviti sa strane.
- U tavi na zagrijanom maslinovom ulju pirjati poriluk nekoliko minuta a zatim dodati povrće te pirjati 10-15 min ili dok ne ispari tekućina.
- Kada povrće omekša a tekućina ispari dodati smjesu jaja, rasporediti ravnomjerno po povrću, komadiće mozzarelle pobacati po vrhu i zagrijavati na vatri srednje jačine dok smjesa očvrsne.
Nasjeckajte raznovrsno povrće i dodajte nekoliko jaja za bogat i ukusan omlet