Recepti 13. listopada 2014.

Srdela u pećnici

Srdela u pećnici
gastro postao gastro.24sata.hr
Za pripremiti jelo od srdela ne treba vam puno vremena, a uvijek ispadnu odlične

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 3

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 403

Potrebno vam je

  • 1000 g srdela
  • 30 g maslac, slani
  • 0.50 dl ulje maslinovo
  • 0.50 kom limun
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Srdele očistite od krljušti i utrobe.
  2. Lim u kome ćete srdelu peći namažite maslacem, a zatim poredajte ribu, posolite je, popaprite, nakapajte maslinovim uljem i limunom i pecite u zagrijanoj pećnici dvadesetak minuta.

Za pripremiti jelo od srdela ne treba vam puno vremena, a uvijek ispadnu odlične

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.