Recepti 0 prikaza 13. listopada 2014.

Tartar umak

Tartar umak
Pripremite nezamjenjivi domaći tartar

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 8

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 2

Potrebno vam je

  • 2 dl majoneza
  • 1 kom krastavci, kiseli
  • 10 g kapari
  • 1 žlica peršin, list
  • 0.50 čaša vino bijelo
  • 0.50 kom limun
  • 1 mala žlica senf
  • svježe mljeveni papar
  • sol

Priprema

  1. Ulijte vino u majonezu i promiješajte.
  2. Dodajte nasjeckane krastavce, kapare i peršin, senf, limunov sok, papar i sol, sve prema ukusu.
  3. Još jednom sve dobro promiješajte.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.