Recepti 27. siječnja 2015.

Tjestenina s crnim tartufima

Tjestenina-s-crnim-tartufima
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Tartuf svakodnevnim jelima daje plemenitost, čineći ih privilegijom bogatih

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 291

Potrebno vam je

  • 300 g tjestenina s jajima
  • 1 kom tartuf crni
  • 2 žlica maslac, slani
  • sol

Priprema

  1. Tjesteninu skuhajte u slanoj vodi.
  2. U tavi rastopite maslac pa ga pomiješajte sa gotovom, dobro ocijeđenom tjesteninom.
  3. Rasporedite tjesteninu u tanjure pa na vrh naribajte svježi crni tartuf.
  4. Umiješajte tartuf u tjesteninu neposredno prije konzumiranja.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.