gastro postao
Umjesto oraha možete upotrijebiti i bademe, koje prepržite na tavi nekoliko minuta.
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 801
Potrebno vam je
- 450 g tjestenina s jajima
- 1 kom radič, crveni
- 100 g parmezan
- 2 mala žlica ulje maslinovo
- 500 g pile (bijelo meso bez kosti)
- 50 ml alkoholni ocat
- svježe mljeveni papar
- 100 g orah, sirovi
Priprema
- Skuhajte tjesteninu. Sačuvajte malo vode u kojoj se ona kuhala, dodajte u nju natrgani radič pa kuhajte oko dvije minute.
- Umiješajte tjesteninu, dvije žlice parmezana, ulje, piletinu, ocat i papar pa nastavite kuhati dok se sir ne počne topiti.
- Poslužite tjesteninu s nasjeckanim orasima i naribanim sirom.
Izvor Skuhatćute