Špajza Najbolja ljetna osvježenja! 26. lipnja 2017.

Top 5 napitaka koji će vas rashladiti

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Pripremili smo vam top 5 napitaka koji će olakšati vruća poslijepodneva. Čisti hedonizam!

Zbog ovih visokih temperatura uz sebe bi stalno trebali imati bocu vode.  Ako pak želite biti kreativni kad su u pitanju napitci i svejedno se dobro rashladiti, potražite inspiraciju među našim receptima.

 

1.    Ako vam kombinacija jagoda, mente i limete zvuči primamljivo, onda jednostavno morate pročitati recept u nastavku! Uz malo vodke ili bijelog ruma ovaj osvježavajući sok može postati i genijalan ljetni koktel!

 

Možda vas zanima... Ovo hladi! Nova verzija crvenog napitka Kolumne

 

2.    Naviku ispijanja vruće crne kave pretvorite u naviku ispijanja ledene kave sa sladoledom i čokoladnim mrvicama. Ova ljetna verzija ostavlja vam prostora da baš svaki element prilagodite svojim željama. Savjete i ideje potražite u našem receptu...

 

Možda vas zanima... Ledena kava sa šlagom i karamelom Špajza

 

3.    Mjehuričasti napitak od kivija, limete i mineralne vode voljet ćete više od uobičajenih voćnih sokova. Kivi je bogat antioksidansima, vitaminom C, a navodno je i metoda za dobar san. 

 

napitak od kivija i limete Možda vas zanima... Napitak od kivija i limete stvoren za ljetne dane Špajza

 

4.    Ako ste vjerni klasičnom ledenom čaju, obavezno pregledajte naš članak s malim trikovima. Pripremite veliki vrč i mnogo leda, zavalite se u ležaljku na balkonu ili u dvorištu i upijte sunce!

 

ledeni caj Možda vas zanima... Ledeni čaj iz kućne radinosti Špajza

 

5.    Miks breskve, meda i mente će vas oboriti s nogu. Priprema traje svega par minuta, a uživat ćete daleko više nego u kupovnim sokovima punim šećera. Ovim ćete se pićem rashladiti zdravo...

 

napitak od breskve Možda vas zanima... Osvježenje: Slatki ljetni napitak od breskve None

 

Uživajte!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.