26. rujna 2016.

Sjajne radionice u Centru za kulturu prehrane ovog listopada

kuhanje
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Pripremite se na mjesec kineske i japanske hrane, naučite izrađivati domaću tjesteninu i saznajte sve o pivu i vinu.

Listopad u Centru za kulturu prehrane prepun je novih kulinarskih druženja. Od osnovnog tečaja za sve zaljubljenike u pivo koji počinje već 1. listopada, preko japanske kuhinje na kojoj će se polaznici okušati u izradi sushija i gyoza, do tjedna restorana u trajanju od 7. do 16 listopada koji će uključivati minglanje, kuhanje, večeru i vino za samo 100 kn.

Negdje između, točnije 5. listopada, u Centar za kulturu prehrane možete nakon posla na after work kuliranje. Sredina mjeseca zadužena je za malu pivsku školu craft piva, vinski tečaj i školu vege kuhinje na kojima ćete moći naučiti sve o zamjenama za meso.

Mala škola slastičarstva 20. listopada, bit će korisna za one koji žele naučiti više o pripremi krema za kolače, a 24.10. održat će se simpatična radionica za roditelje i djecu na kojoj će se kuhati četiri ručka nabrzaka.

U okusima Kine polaznici će moći uživati 25. listopada. Domaća tjestenina i umaci na redu su 27. listopada, a radionica mesnih delicija – od predjela do deserta 28. listopada.

Cijeli program pogledajte na Facebook stranicama Centra za kulturu prehrane.

Centar za kulturu prehrane -listopad | Author: Promo foto: Promo
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.