Špajza 27. prosinca 2016.

3 jela od jučer koja mogu postati ukusan doručak danas

sendvič
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Donosimo vam sjajne ideje kako u ukusnim jelima uživati čak dva dana.

Za one dane kad vam se baš i ne da pripremati doručak, a u hladnjaku stoje ostaci od prethodnog dana. Donosimo vam kratak popis jela u kojima možete uživati čak dva dana.

Pohana piletina odličan je način da započnete dan. Iako je najviše volimo još vruću i hrskavu, postoji određena čar u jutarnjem čaščenju hladnim pilećim odrescima. Važno je samo da ostatke nakon ručka spremite u hladnjak, a zatim ujutro na najljepši način započnete dan. Upakirajte ih u sendvič, dodajte im jaje na oko ili tek malo povrća.

Pizza | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

Pizza! Ne postoji doba dana kada pizza nije dobra ideja, a pronaći komad pizze od dana prije pravi je zgoditak. Smije se grijati ako ne sadrži gljive, a odlično sjeda i hladna.

Sendvič od ostatka mesa odličan je izbor koji možete ponijeti čak i na posao. Nasjeckajte meso, pomiješajte ga s kakvim finim umakom, dodajte povrće i nezaobilazan sir pa sve upakirajte između dvije kriške kruha i tostirajte. Sendvič kakav ne možete kupiti u niti jednoj pekari ili fast food restoranu gotov je u taj čas. 

Dobar tek!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.