Špajza 25. travnja 2017.

Anthony Bourdain: "Ova hrana ima okus lubrikanta!"

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
U posljednjoj emitiranoj emisiji The Tonight Show starring Jimmy Fallon Anthony Bourdain izrazio je na svoj specifičan način nezadovoljstvo trenutnim gastro trendovima

Na meti su se našli mini burgeri, ulje od tartufa, popularni "brunch" i suluda ideja barova koji poslužuju samo smoothieje i shakeove.

Slavnog su chefa najviše ogorčili takozvani slideri od Kobe govedine. Riječ je o govedini izvanredne kvalitete upakiranoj u mini burgere što sam Bourdain smatra najvećom prevarom restorana, a svakom gostu takvog restorana savjetuje da im ne ostavlja novac.

"Vidite li na meniju restorana mini Kobe burgere, okrenite se i izađite. Nikakvo dobro ne može izaći iz toga", rekao je Bourdain.
 

 | Author: Stockfood foto: Stockfood

Ulje od tartufa također mu nije najbolje sjelo. Opisao ga je nešto što uopće nije hrana, a okus je usporedio s vrlo popularnim lubrikantom u Americi. 

Shakeove koji se često prodaju po previsokim cijenama Bourdain je okarakterizirao kao uvredljive, a američki brunch, obrok između doručka i ručka, kao užasan, ciničan način za podvaljivanje ostataka i naplaćivanja velikih svota za nikakvu kvalitetu.

Što još Anthony Bourdain, jedan od vrhunskih chefova i tv ličnosti, misli o gastro trendovima današnjice, pogledajte u videu.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.