Špajza 31. svibnja 2017.

Avolatte - hipsteri poludjeli za novim trendom

foto: @egomediatv , Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Zamislite spoj najfinije kave i avokada, a zatim pogledajte kako to izgleda u praksi. Novi trend podijelio je javnost, pogledajte o čemu je riječ...

Da je avokado fenomen preuzeo društvene mreže i u potpunosti zaludio mlade pratitelje trendova opće je poznata stvar. Nakon velike popularnosti avokado tosta, počeli su nicati avokado barovi koji u svojoj ponudi imaju samo jela od avokada, a sada je na red došla i kava.

 

Možda vas zanima... Apsolutni hit: Fenomen zvan - avokado tost! Špajza

 

Tako novi avokado trend nazvan avolatte podrazumijeva serviranje omiljenog jutarnjeg napitka u izdubljenom avokadu. Da bi stvar bila još privlačnija, nakon što se kava ulije u avokado, pomoću mlijeka se crtaju šare koje cijeloj priči daju poseban šarm. 
 

 

You're not hallucinating, this really is a latte in an avocado. WHAT! 🥑😱 #avolatte

A post shared by Rodeo&5th Foodie (@rodeoand5thfoodie) on


Ovog puta, na iznenađenje mnogih, priča nije ostala samo u Americi već se kava na takav način poslužuje i u Turskoj i Australiji. 

 

Možda vas zanima... Avokado barovi - nova slasna gastro atrakcija Špajza

 

Dok je neke u potpunosti zaludila ova ideja i po gradu budno traže svoju dozu omiljenog toplog napitka u avokadu, drugima je ideja potpuno suluda.

Kako se takva kava konzumira s obzirom na to da avokado nema dršku i koje je uopće poanta takvog načina uživanja u kavi, još uvijek nije jasno, no sigurni smo kako će zagovornici istog odličnim argumentima u potpunosti opravdati ovaj novonastali fenomen.

 

Možda vas zanima... Kupite kuću i osvojite zalihu avokado tosta Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.