Špajza 11. travnja 2017.

Bourdain u izdanju u kakvom ga još niste vidjeli!

foto: explorepartsunknown.com
gastro postao gastro.24sata.hr
Jedan od najpoznatijih televizijskih chefova i putopisaca osvježio je internetsku gastronomsku scenu na fenomenalan način

Poznat po CNN-ovom showu Parts Unknown u sklopu kojeg putuje svijetom u potrazi za najboljim jelima, chef Anthony Bourdain nedavno je pokrenuo internetski portal vrijedan divljenja.

Explore Parts Unknown gastronomski je portal koji objedinjuje gotovo sva njegova putovanja, donosi najbolja mjesta za uživanje u vrhunskoj hrani diljem svijeta, a raspoređen je u četiri kategorije - eat, drink, know i go. 
 

Anthony Bourdain | Author: Press Association/PIXSELL foto: Press Association/PIXSELL


Na portalu se također mogu pronaći isječci iz Bourdainovih emisija, recepti, ali i za njega važne gastronomske novosti iz cijelog svijeta. Uz samo nekoliko klikova otputujte na Madagaskar, Hanoi ili Koreu, London, Grčku, Istanbul, Las Vegas ili Kolumbiju i barem preko ekrana uživajte u sjajnim i u Bourdainovskom stilu, poprilično neobičnim tanjurima.

Anthony Bourdain prije samog lansiranja portala izjavio je kako ovim projektom želi ići najdalje, najdublje, najpametnije i posvetiti mu se u najčudnijem smislu do sada. 

Kreatori i sam Bourdain portal će nadopunjavati na redovnoj bazi, a online će se nalaziti i podaci o svakom mjestu koje će posjetiti i prije emitiranja novih emisija.
 

 | Author: explorepartsunknown.com foto: explorepartsunknown.com

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.