Špajza 22. ožujka 2017.

Brzinski omekšajte maslac uz ovaj genijalan trik

1/2
foto: Karina Šiždrak
gastro postao gastro.24sata.hr
Muke po tvrdom maslacu završavaju ovdje! Omekšajte ga na najlakši mogući način pa uživajte u slasnim jelima još brže

Omekšavanje maslaca nikada nije bilo lakše. Pripremate li tost, mesna jela, smjese za kolače ili tijesta koja zahtijevaju omekšali maslac, okrenite se ovoj brzinskoj metodi koja će vas do sjajnih rezultata dovesti u trenu. Trebat će vam samo jedna čaša, malo tople vode i maslac.

Cijeli postupak za ovaj nevjerojatno jednostavan trik pogledajte u videu i zauvijek zaboravite na slatke muke po maslacu. 

Dobar tek!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.