Špajza 23. veljače 2017.

Gastro igrice o kojima ćete postati ovisni

foto: Instagram, @egarayblas
gastro postao gastro.24sata.hr
Za sve sanjare koji su oduvijek maštali o svom kamionu s hranom i gostima poželjeli poslužiti svoja najbolja jela, virtualni restorani prvi su korak takvoj karijeri...

Street Food Tycoon

Igrica koja će vas učiniti pravim majstorom u brzinskoj uličnoj hrani zove se Street Food Taycoon. Cilj ove igrice je usavršiti pripremu hrane u svom malom prijevoznom sredstvu, a put do samog cilja otežat će vam novčani problemi i zahtjevne mušterije. Ova igrica izvrstan je način zabave, ali i odlična priprema planirate li otvoriti sličan posao i sami.
 

 

#FlashbackFriday to when GoT just came out. Jon Snow knows streetfood! #streetfoodtycoon #gameofthrones

A post shared by Erick Garayblas (@egarayblas) on



Fruit Ninja

Sjeckanje nikada nije bilo zabavnije. Uz ovu ćete igricu naučiti kako profesionalnim ninja pokretima prepoloviti lubenicu i drugo voće. Od kreiranja, ova je igrica skinuta čak tristo milijuna puta, a Time ju je proglasio i najboljom iPhone aplikacijom 2011. godine. Nama dovoljno razloga da se bacimo na igranje!

Cooking Mama Seasons

Volite li više pravo kuhanje i udovoljavanje gostima, okrenite se igrici kao što je Cooking Mama Seasons. Potrudite se oko hrane koju ćete poslužiti svojim virtualnim gostima i udovoljite im na najbolji mogući način. Svidi li vam se ovaj tip igrice svakako isprobajte i Cooking Dash.

Pancake Maker

Ljubitelji palačinka, ova bi igrica za vas mogla biti prava poslastica. Ispecite najbolje palačinke, uživajte u virtualnoj slavi najboljeg palačinka majstora i zaboravite na natjecateljski duh, u ovoj vam laganoj igrici neće biti potreban. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.