Špajza 28. veljače 2017.

Genijalna kuhinjska pomagala koja će vas oduševiti

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Internet je prepun nevjerojatnih kulinarskih otkrića, a eBay i Amazon su stranice na koje zalazimo redovno u potrazi za nevjerojatnim, ali tako potrebnim kuhinjskim pomagalima. Pogledajte što smo pronašli!

Zdravlje je uvijek na prvom mjestu stoga vam najprije želimo pokazati divno pomagalo koje će vam sjajno doći želite li se prebaciti na nešto zdraviju prehranu ili pak ovog puta zbilja uspjeti u održavanju dijete na koju ste krenuli. Sprava za izradu špageta od povrća pravi je hit na stranicama poput eBaya. Dolazi u različitim veličinama, oblicima, pa čak i vrstama kalupa za izradu špageta koje zatim izbacuje. Pronašli smo nekoliko, a najzanimljiviji nam je ipak onaj koji ima čak dvije opcije izrade rezanaca. Pronađite ga na linku.

Otvorili ste vino, ulje ili ocat, izgubili poklopac i sada ste se bacili na potragu za adekvatnom zamjenom. Zvuči poznato? Amazon ima rješenje. Gumeno pile stat će na kraj svim vašim problemima. Utaknite ga u grlo boce i budite sigurni da će ono zaštiti vašu bocu omiljenog napitka. Pronađite ga na Amazonu.

Infuzori za čaj također su poprilično popularan kuhinjski dodatak. Dolaze u različitim oblicima, od onih ozbiljnih, gotovo dizajnerskih pa do onih šaljivih, zaigranih i naravno, najprivlačnijih. Tako u bespućima interneta možete pronaći male robote, kitove, podmornice, čudovišta i kišobrane, a svi su oni ovdje samo kako bi vi uživali u omiljenom čaju. Kišobran infuzor pronađite ovdje, ronioca ovdje, a dinosaura ovdje.

Muči vas odvajanje bjelanjaka i žumanjaka pa vam zbog toga ne uspijeva niti jedan kolač? Zaboravite na takve i slične brige. Tu je kuhinjsko pomagalo stvoreno upravo za takve situacije. Uz to što je nevjerojatno korisno, natjerat će vas na smijeh svaki puta kada se odlučite koristiti ga. Potražite ga ovdje.
 

razbijanje jaja | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Zaboravite mučenje s rezanjem lubenice, eBay ima rješenje i za to. Jednostavan obruč s nekoliko oštrica bit će vam od velike pomoći za vrijeme ljetnih mjeseci. Rashladite se osvježavajućom lubenicom brže nego što ste ikad mogli zamisliti. Rezač lubenice pronađite na linku.

Želite li pak se zabaviti dok perete suđe, četka koja istovremeno može poslužiti kao igračka za puhanje balona bit će najbolji odabir za vas. Da, dobro ste pročitali, pranje suđa stvarno može biti zabavno! Četku pronađite na eBayu.

Na Amazonu također možete pronaći super poklopac koji će odlično pristajati svakom vašem loncu. Iako zvuči čudno, silikonski poklopac u obliku broda pomoći će vam pri kuhanju omiljenih juha i umaka, a uz to će biti i efektan dodatak vašoj kuhinji. Pronađite ga na linku.

Čarobni štapić koji izbacuje sol i papar zvuči kao sjajna ideja. Začinite svoje salate, mesna ili povrtna jela na najkreativniji način i, u pravom smislu riječi, gledajte kako nastaje čarolija. Štapić možete pronaći na Amazonu.

Kakva bi to lista bila da nema barem jednog pomagala koji će vam pomoći kod pripreme ili rezanja pizze. Super jednostavne, a opet tako logično korisne škare za pizzu vrlo lako mogle bi postati vaš omiljeni dodatak u kuhinji. Pronađite ih na linku.
 

pizza štapići | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.