Špajza 27. lipnja 2017.

Heroj instagrama: Talijanski umjetnik rezbarenja

foto: Daniele Barresi, Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Da u povrću i voću ima puno više od hranjivih vrijednosti, izgleda i okusa, dokaz je 26-godišnji kreativac iz Italije...

Daniele Barresi ima 26 godina i nevjerojatnu strast prema rezbarenju voća i povrća. Iako se na prvi pogled možda i ne čini kao posebna moć, kada jednom vidite Danieleove radove, vjerujte, oduševit ćete se.
 

 | Author: Daniele Barresi, Instagram foto: Daniele Barresi, Instagram


On dolazi iz Italije, a rezbariti je počeo sa samo sedam godina. Osim što prijateljima poklanja unikatne poklone, osvojio je i svjetsko prvenstvo u rezbarenju voća i povrća.

 

Možda vas zanima... Avolatte - hipsteri poludjeli za novim trendom Špajza

 

"Kada dodirnem nož, moj um mom srcu šalje energiju koja prelazi na ruke te voću i povrću daje poseban dekorativan izgled. Nešto poput magije!", rekao je Daniele za portal Bored Panda.
 

 

Kao podlogu za rad posebice voli avokado, a sudeći prema njegovim radovima, i ostalo zeleno voće i povrće također su pri vrhu liste omiljenih jestivih alata. Osim svježih plodova, Daniele kao podlogu povremeno koristi i sapun.

 

Možda vas zanima... Avokado barovi - nova slasna gastro atrakcija Špajza

 

Fantastične radove mladog kreativca možete pogledati na njegovom Instagram profilu ili Facebook stranici.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.