Špajza 15. travnja 2017.

Je li Ramsay ovoga puta pretjerao s vrijeđanjem?

ramsay_455.jpg
gastro postao gastro.24sata.hr
Mnogi korisnici Twittera poludjeli su na Ramsayev ružan komentar indijske hrane.

Prema pisanju portala Food and Wine, jedan korisnik Twittera, po svemu sudeći iz Indije, pitao je slavnog chefa Gordona Ramsaya što misli o jelu koje je pripremio. 

Možda vas zanima... Chefovska posla: Gordon Ramsay Špajza

Naime, često se dogodi da netko pripremi jelo na koje je vrlo ponosan i upita Ramsaya za mišljenje, a ovaj odgovori s komentarom poput "Zar ti je pas prolazio kraj tanjura".

Možda vas zanima... Pogledajte što Gordon Ramsay brani svojoj djeci Špajza

Korisnici društvenih mreža, jasno, oštro reagiraju na takve grube i neprimjerene komentare te oštro osuđuju slavnog chefa.

Možda vas zanima... Tropski okusi mirisnog kolača s kokosom Recepti

Ono što se dogodilo s korisnikom Rameezom, izazvalo je pravu lavinu osuđujućih komentara. Naime, jelo koje je skuhao podsjeća na američki donut u gustom umaku, a pored je još jedan, svjetliji umak. Sve je posluženo u metalnom poslužavniku koji podsjeća na onaj iz menze. Ramsay se naravno nije mogao suzdržati od ružnih komentara te je odgovorio "Nisam znao da se može tvitati iz zatvora!

Jasno, odmah je dočekan lavinom negativnih komentara o tome kako ne može o hrani i kuhinji koju ne poznaje tako govoriti, do toga kako, ako ne poznaje indijsku kuhinju, ne znači da je ona dobra samo za zatvor i slično.

Donut Možda vas zanima... Nemojte duhom klonut', napravite američki donut! Recepti

No, na kraju, sam Rameez je komentirao kako je upravo nešto takvo i očekivao. Jer, poznavajući Ramsaya, sigurno će odgovoriti kakvim neugodnim komentarom koji će zabaviti mase, što je, u konačnici, i dobio! I život ide dalje :)

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.