Špajza 15. svibnja 2017.

Kupite kuću i osvojite zalihu avokado tosta

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Jedna je australska agencija za nekretnine osmislila sjajan način pridobivanja novih kupaca. Za njih su nova kuća i avokado tost savršena formula za sreću.

Ray White Sherwood agencija za nekretnine u Australiji osmislila je fantastičan način za privlačenje mlađe populacije. Kupnjom velike, prostrane i moderno uređene kuće, novopečeni vlasnik dobit će i, ni manje ni više, već godišnju zalihu avokado tosta.
 

Možda vas zanima... Apsolutni hit: Fenomen zvan - avokado tost! Špajza
 

Cijena kuće kreće se oko 600 tisuća dolara i nalazi se u sjajnom kvartu s velikim brojem kafića i restorana. Upravo je tako sama agencija ideju i dobila te je budućem vlasniku kuće ponudila da sam izabere restoran u kojem će baš svakog dana u godini moći pojesti bilo koju vrstu avokado tosta u ponudi.

 

Možda vas zanima... Avokado barovi - nova slasna gastro atrakcija Špajza


Iako se čitava ideja čini pomalo pretjeranom, jedna kuća s takvom ponudom već je prodana. Je li čitava zamisao s avokadom tome pripomogla ili je nove vlasnike jednostavno oduševio luksuz i komfor koje nudi kuća, iz agencije nisu potvrdili.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.