Špajza 13. travnja 2017.

Kupujemo li umjesto čipsa zrak u vrećici?

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Nikad, ali baš nikad, vrećica čipsa nije bila sasvim puna!

Jedna američka tvornica čipsa zaprimila je tužbu zbog prodavanja zraka u vrećicama čipsa, piše portal Foodbeast.

Svi znamo onaj užasan osjećaj kada jedva čekamo otvoriti vrećicu čipsa i kada ju otvorimo, u vrećici je tek do pola čips, a sve ostalo je zrak!

Možda vas zanima... Čips zbog kojeg nećete požaliti ako ga pojedete previše Špajza

Naime, sporna američka tvornica čipsa, Wise Food Inc., svoje vrećice puni s čak 2/3 zraka više od ostalih prozvođača, što neki kupci smatraju nedopustivim te su protiv iste podigli tužbe. Jer tako u vrećicama dobivaju samo 1/3 čipsa dok je sve ostalo zrak.

Čips Možda vas zanima... Neodoljiva četiri načina za pripremu domaćeg čipsa Recepti

Američki medij NBC, otišao je i korak dalje, te su javno, na Twitteru, usporedili vrećice čipsa kojeg proizvodi sporna tvornica Wise s jednim od čipseva u ponudi u Americi, Ruffles. 

Iako su ovo prijavile tek dvije osobe, Sameline Alce i Desiré Nugent, na društvenim mrežama se pojavio ogroman broj ljudi koji su također primijetili kako upravo u vrećicama ovog čipsa dobivaju najmanje čipsa.

 

Možda vas zanima... Novi okusi tradicionalnih grickalica - čips od kelja Špajza

Muče li i vas ovakve stvari pa kupujete čips u tuljcu? Ili pravite svoj čips? Uglavnom, znamo što ćemo grickati večeras!

Čips Možda vas zanima... Trikovi kako napraviti savršen čips Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.