Špajza 26. travnja 2017.

Lukav odabir zaštitnog lica Starog lisca!

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon što se krajem prošle godine na hrvatskom tržištu pojavio po mnogo čemu jedinstven brend – jabukovača Stari lisac – ovih dana je krenula i televizijska oglašivačka kampanja. Kako bi se Starog lisca što bolje približilo potrošačima, za glavnu zvijezdu TV spotova odabran je frontmen legendarne grupe Psihomodo Pop.

Popularni roker Davor Gobac odlična je personifikacija iskustva, samouvjerenosti i lukavstva Starog lisca.

Pošto su to zapravo osobine koje većina ljudi ima, on ih u prvom TV oglasu poziva da ih se odvaže i pokazati te tako „probude Starog lisca“ u sebi.

 | Author: Promo foto: Promo

Početkom svibnja s emitiranjem počinje nastavak ove priče – drugi spot u kojem snalažljivi Gobac u stilu pravog starog lisca koristi trikove koji mu pomažu da nađu rješenje za jednu zanimljivu situaciju.

Možda vas zanima... Kakav spoj: Kruške u jabukovači Recepti

„Na snimanju spota je bilo fenomenalno! Ekipa i atmosfera su bili odlični, a Stari lisac je došao kao naručen. Zapravo, baš sam se osjećao kao pravi stari lisac koji iz iskustva zna što su užitak i zabava.“ – poručio je Davor Gobac.

 | Author: Promo foto: Promo

Televizijsku kampanju nadopunjuje i još uvijek aktualna promocija s posebno ukrašenim zagrebačkim tramvajem linije 6.

Možda vas zanima... Jabukovača s vanilijom Recepti

Lukavi Stari lisac u ovom je slučaju nadmudrio kontrolore i svaki petak između 16 i 19 sati omogućio putnicima „šestice“ da se voze potpuno besplatno na relaciji Črnomerec – Sopot – Črnomerec.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.