Špajza 02. lipnja 2017.

Nagrađivana tekila Georgea Clooneyja u novom izdanju

foto: @casamigos, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
George Clooney ima velike planove za svoj nagrađivani brand Casamigos.

Poznati glumac i poduzetnik Rande Gerber 2011. su godine napravili svoju prvu tekilu, zaljubili se u okus i dijelili je prijateljima. Budući da su u pitanju bile stotine boca, morali su odabrati između osnivanja tvrtke i odustajanja od proizvodnje. Nakon svih nagrada koje su osvojili s „Casamigosom“, zasigurno nisu požalili. 

 


Nedavno su obožavatelji njihove tekile i likera mogu isprobati i slastice, osmišljene u suradnji s još jednom luksuznim brandom „Sugarfina“.  Zasad su dostupne dvije vrste gumenih bombona i čokoladne kuglice, a paket košta nešto manje od 60 kuna.

Clooney je više puta rekao kako uopće nije očekivao da će kupci biti toliko oduševljeni tekilom, a zasigurno ga je iznenadio i uspjeh bombončića. Navodno je na listi čekanja u SAD-u 12 tisuća ljudi, a postale su i trend na Instagramu. 

 


Zasad su ovi slatki alkoholni paketići u Europi dostupni samo u „Sugarfina“ dućanima u Velikoj Britaniji, ali se mogu naručiti i preko interneta. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.