Špajza 26. lipnja 2017.

Nećete vjerovati koliko je Clooney zaradio na tekili

foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Čini se da Georgeova ljubav prema brandu „Casamigos“ ima cijenu – milijardu dolara.

Popularni je glumac ovih dana zaključio dogovor s kompanijom Diageo i prepustio im svoj uspješni brand.

Casamigos je posljedica prijateljstva sa suprugom Cindy Crawford, Randeom Gerberom, i ljubavi prema domaćoj proizvodnji ovih alkoholnih pića. Budući da su proizvodili previše boca godišnje da bi se to moglo nazvati hobijem, bili su prisiljeni registrirati tvrtku. Više su puta naglasili kako se nisu ni nadali uspjehu.

 

A toast to our heroes #MemorialDay

A post shared by Casamigos Tequila (@casamigos) on


I kvaliteta i njihova prezimena doprinijeli su popularnosti branda pa su tako samo prošle godine prodali 120 tisuća boca, čije se cijene kreću između 150 i 850 kuna. Iako su se odrekli Casamigosa za 700 milijuna dolara, ugovor ih obvezuje na suradnju s novim vlasnikom. Sljedećih će nekoliko godina biti uključeni u donošenje odluka, a ako se prodaja nastavi povećavati ovim tempom, zaradit će i dodatnih 300 milijuna dolara

 

Možda vas zanima... Nagrađivana tekila Georgea Clooneyja u novom izdanju Špajza


Clooney je više puta rekao da mu ni na kraj pameti nije bilo da će Casamigos postati toliko popularan pa zasigurno nije očekivao ni da će ga pogurati bliže društvu milijardera. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.