Špajza 25. siječnja 2017.

Novi gastronomski hit: Buddha bowls

foto: @rawpublic, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon super popularnih šarenih smoothie zdjelica popularno nazvanih smoothie bowls, svijet je zavolio još jednu novost na gastronomskoj sceni - Buddha bowls.

Već na prvi pogled privlače bojama, a spojevi koje kombinirate sami nerijetko oduševljavaju. Buddha bowls hit su koji nas je osvojio na prvu!



Riječ je obrocima koji sadrže sve što je vašem organizmu potrebno da preživi dan, a toliko su jednostavni za pripremu da ih možete ponijeti čak i na posao. Cilj ovih šarenih kombinacija jest da vas nahrane proteinima, zdravim mastima i istim takvim ugljikohidratima. 


Buddha bowls najčešće ne sadrže meso pa će ih obožavati i vegetarijanci, a neke od kombinacija kojima se možete razveseliti za ručak ili večeru su voće i povrće, žitarice, različiti orašasti plodovi i sjemenke, ali i vegetarijanski dodaci kao što su tofu ili seitan. Osim što će vaša posudica biti super zdrava, ona će i odlično izgledati, a samim time instantno zvati na uživanje.

Simpatične, zdrave i tako ukusne - mislimo da smo pronašli novu omiljenu gastro ljubav!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.