Špajza 12. lipnja 2017.

Oprah se osramotila, Jamie priskočio u pomoć

foto: @oprah, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Poznata američka javna ličnost Oprah Winfrey na svom je Instagramu objavila fotografiju biljke misleći da je riječ o kopru...

Američka voditeljica Oprah Winfrey najpoznatija po vlastitoj emisiji The Oprah Winfrey Show nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se nalazi košara prepuna neobičnih plodova, a ispod fotografije svoje je pratitelje upitala što da radi s toliko - kopra.

 

Možda vas zanima... O, Bože... Ne želite kuhati kao ove poznate dame Špajza


 

 

What to do with all this Dill? #Harvestday

A post shared by Oprah (@oprah) on


Već na prvi pogled vidljivo je kako riječ nije o kopru već komoraču na što ju je odmah upozorio njezin prijatelj i poznati svjetski chef Jamie Oliver. 

"Ej, to je komorač. Ja ga volim pečenog, sporo prženog dok ne postane slatkast ili tanko sjeckanog na salatu s maslinovim uljem i paprom. Preukusan je. Uživaj", komentirao je ispod fotografije Jamie. 

 

komorač Možda vas zanima... Kako najbolje iskoristiti komorač None

 

Oprah je odmah zahvalila te priznala grešku komentirajući kako nije ni čudo da nije znala što da radi s toliko bilja kada nije znala ni kako je zapravo riječ o komoraču. Dodala je još kako će se držati već poznatih osnova jer su Jamiejevi savjeti ipak malo prefancy za njezino kuhanje.

 

Komorač Možda vas zanima... Divlji komorač: Sjajan začin ne samo u mediteranskoj kuhinji! Špajza

 

Kako listovi komorača i kopra poprilično sliče, Oprah ćemo oprostiti ovu zabunu vodeći se onom tko kuha, taj i griješi...

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.