Špajza 07. travnja 2017.

Pogledajte kako Instagrameri peckaju chefa Pažanina

foto: Tomislav Miletić/Pixsell
gastro postao gastro.24sata.hr
Popularni chef trenutno je jedna od glavnih zvijezda kulinarskog showa Tri, dva, jedan - kuhaj! što mu je, osim stečene slave, donijelo i škakljive komentare na Instagram objavama

Na svom je Instagram profilu chef Ivan Pažanin objavio fotografiju jela kojim najavljuje uskori početak sezone u svojoj kuhinji restorana Don Dino u Trogiru. 

Osim komentara pohvale za njegovo kulinarsko umijeće, objava je Pažanina dovela i do nekih škakljivih komentara. Naime, kako se u kulinarskom showu Tri, dva, jedan - kuhaj!, koji se trenutno emitira na RTL televiziji, proslavio komentarima o nedostatku maslinovog ulja, kremoznosti i balansiranosti jela kandidata, Instagrameri su iskoristili priliku i našalili se na Pažaninov račun.

Komentare pogledajte na samoj objavi ovog poznatog chefa i velikog obožavatelja ribljih jela
 

 

Pripreme-jos malo ... Restoran Don Dino-Trogir-

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on


Fali li maslinovog ulja, je li dovoljno izbalansirano ili je pripremljeno jelo za čistu desetku, Pažanin se nije izjasnio. Sudeći prema komentarima u showu, ovaj je iznimno popularan chef itekako pripazio na sve faktore koje strogo zamjera kandidatima.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.