Špajza 29. svibnja 2017.

Pogledajte kako izgleda prvi Nutella Cafe!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Ljubitelju Nutelle napokon mogu odahnuti, otvara se prvi Nutella Cafe i izgleda fantastično, no na žalost ostatka svijeta, za sada samo u Chicagu.

Prvi Nutella Cafe na svijetu otvara se u Chicagu, a otvorenje je predviđeno za 31. svibnja. 

Da su se kreatori ovog nevjerojatnog mjesta zaista potrudili privući apsolutno svakog ljubitelja slatkog čokoladnog namaza s lješnjacima, potvrđuje i činjenica da dobar provod obećaju baš svima - od najmlađih do najstarijih. 

 

Muffini s nutellom Možda vas zanima... I dušom i tijelom: Muffini s nutellom Recepti

 



 

Nutella Cafe u ponudi će imati različite slastice i peciva s Nutellom, ali i domaći kruh, pića, pa čak i salate. Kroasani i pite također će biti punjeni omiljenim namazom, a kako je mjesto otvoreno za sve prilike, svojim će posjetiteljima nuditi jela za doručak, ručak i večeru. 

 

Možda vas zanima... Slatka tajna: Nutella praline od samo tri sastojka Recepti

 

Dok se svi zajedno nadamo kako Chicago nije jedina Nutellina postaja, portal Eater prvi je zavirio na ovu fantastičnu i, uopće ne sumnjamo, uskoro vrlo posjećenu atrakciju. Fotografije interijera prvog Nutella Cafe-a možete pogledati OVDJE.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.