Špajza 26. svibnja 2017.

Pogledajte kako Ramsay kritizira kuhanje slavnih kolega

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Kontroverzni chef ponovno iznenađuje. Ovog puta u jednom je popularnom showu pošteno izrešetao tanjure poznatih kolega.

Popularni chef poznat po izvanrednim tanjurima i oštrom jeziku opet je iznenadio fanove, ali i svoje jednako slavne kolege. Naime, u popularnom američkom showu Watch What Happens Live nedavno je na svoj osebujan način komentirao tanjure svojih kolega.

 

ramsay_455.jpg Možda vas zanima... Je li Ramsay ovoga puta pretjerao s vrijeđanjem? Špajza

 

Na meti se našla i popularna glumica Sarah Michelle Gellar, javnosti najpoznatija po ulozi u seriji Buffy, ubojica vampira. Njezinu je košaricu od krumpira s pečenim jajem Ramsay proglasio neizmjerno glupom idejom dok je avokado tost glumice Minke Kelly nazvao suhim, nezanimljivim i jednostavno dosadnim jelom.

Chrissy Teigen, supruga popularnog pjevača Johna Legenda koja je nedavno izdala i svoju prvu kuharicu, na društvenim je mrežama objavila sendvič s mesnim okruglicama, a Gordonu Ramsayju njezino je jelo izgledalo odvratno, baš kao da je golub iznad njezinog tanjura izvršio nuždu.

 

Možda vas zanima... Kuhajte prema receptu svjetski poznatog para Špajza

 

Osim glumaca, pjevačica i sličnih zvijezda, Ramsay se obrušio i na tanjur salate gastronomske kolegice Marthe Stewart. Rekao je kako Marthino jelo izgleda kao da ga je zahvatila bolest.

Komentirajući jela Ramsay se u emisiji dobro zabavio pa ne sumnjamo kako su i njegovim kolegama komentari prije svega bili poprilično zabavni.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.