Špajza 30. travnja 2017.

Pogledajte što vas čeka danas i sutra na Chill&Grillu!

foto: 24sata
gastro postao gastro.24sata.hr
Na zagrebačkom Bundeku je više nego zanimljivo, a nakon gotovo dva odlična dana festivala Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola očekuje vas najslasnija nedjelja - prepuna fantastičnih grill jela

Drugog dana najveće manifestacije klope, cuge i mjuze Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola, svoja grill umijeća pokazali su kuhari Marko Lučić i Matko Bukovac te Dario Lide, a u dvoboju chefova susreli su se Matko Bukovac i Marko Palfi. 

foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Posjetitelje je od 12 sati pratila glazba Dj Stanka Bondže, od 18 sati su svirali Jazavci, a od 20.30 Soul Fingersi. 

Davis Cup, Hrvatska - Argentina | Autor: Igor Kralj/PIXSELLfoto: Igor Kralj/PIXSELL

Svakog dana pripremili smo i kutak za najmlađe koji su mogli vježbati s hulla hopom, zabavljati se u likovnim radionicama i igraonicama te uživati u glazbeno-kuharskoj predstavi za djecu. 

foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Cijelo to vrijeme možete se poslužiti i kušati najbolje hrvatske craft pive, a možete se prošetati i odmoriti i u JoomBoos Chill Out zoni. Utrka s bačvama za posjetitelje nasmijala je sve prisutne koji su dobro zabavili, a to vas očekuje svakoga dana!

Možda vas zanima... Zagreb Chill&Grill te nagrađuje sa 90 roštilja! Najave

Pogledajte kako je to izgledalo: 

Tajne dobrog grilla otkrio nam je i chef Matko Bukovec:

U nedjelju Zagreb Chill&Grill festival također počinje u podne, a dan prepun dobrih jela započinje chef Dario Lide u 12:15.

foto: 24

Iza njega kuhat će Luka Nižetić u 13:45 koji je najavio da će pripremiti najbolji ramstek. 

Snage će potom omjeriti Dario Lide i David Skoko, nakon čega će vlastiti cooking show imati sam David Skoko. 

Kuhari će se kratko odmoriti gledajući utrku posjetitelja s bačvama nakon čega će u 17 sati kuhati Zlatko Puntijar s gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem i učenicima Ugostiteljsko-turističkog učilišta Zagreb. 

Možda vas zanima... Luka Nižetić: Raspjevani kuhar i njegove majstorije! Najave

U nedjelju će vas od 12 sati pratiti zvuci DJ-a Ozrena Kanceljaka i DJ-a Dana Kanceljaka, od 18 Tribute 2 King of Funk by Noa, a navečer ne propustite od 20.30 odlični Detour.

foto: pbz

U nedjelju će i Joomboos ekipa odmjeriti snage u roštiljanju pa provjerite i što su oni dobroga pripremili. Posjetitelje će zabavljati i plesni studio Escape, a najmlađe očekuju poligoni, vježbe za cijelu obitelj, likovne radionice i igraonice za djecu. 

foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, TABASCO®, Konzum, Grad Zagreb i mnogi drugi...  

Pratite nas na facebooku, i portalu Chill&Grill.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.