Špajza 22. srpnja 2017.

Posebna londonska veza pilećih medaljona i joge

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon pivske, najnoviji trend postala je i joga koja se vježba s - pilećim medaljonima!

Trend Chicken Nugget joge ovog puta krenuo je iz Londona, a funkcionira na principu vježbanja klasičnih hatha joga poza uz držanje pilećih medaljona u rukama ili drugim dijelovima tijela.

 

Možda vas zanima... Sretan vam Dan piva uz - Beer jogu! Špajza

 

Ono što je čini posebnim jest mogućnost grickanja medaljona kroz pokrete. Ovaj pomalo bizaran koncept joge izmislio je, kako sebe naziva, stručnjak za medaljone, Kevin.

Kevin je radio u McDonald'sovom restoranu dok mu je na pamet pala ideja o vježbanju joge s pilećim medaljonima. Kevin je inače veliki ljubitelj medaljona, posebice onih iz restorana brze hrane. Kaže kako ga diraju u dušu te s njima može komunicirati na nekoj višoj razini.

 

Možda vas zanima... Nikad otkrivene tajne popularnog lanca brze hrane Špajza

 

Njegovu su ideju prokomentirali i stručnjaci čije je mišljenje kako sreća uzrokovana jedenjem pilećih medaljona odlično funkcionira uz vježbanje joge.

Sat joge kod Kevina stoji 15 funti, a u cijenu su uključeni i medaljoni i podložak za vježbanje. Umaci se nadoplaćuju posebno.

 

Možda vas zanima... Želite li ovaj posao - morat ćete piti pivo u uredu! Špajza

 

Kako čitava stvar funkcionira, pogledajte u videu.

 

Chicken Nugget Yoga

Chicken Nugget Yoga is here 😍 Who would you do this with? 🍗🙏

Posted by Goubtube on Monday, July 17, 2017
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.