Špajza 17. svibnja 2017.

Prekrižite baš sve s ove shopping liste!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Pronašli smo cijeli niz genijalnih kuhinjskih pomagala koji vam možda i ne trebaju, ali će vas svejedno navesti da ih kupite!

Ebay, omiljena svjetska web stranica za internet kupovinu prepuna je fantastičnih kuhinjskih pomagala koja će vas oduševiti. U moru korisnih preparata, izdvojili smo one koji su nas izgledom, ali i cijenom najviše oduševili te ih odlučili podijeliti s vama. Neka shopping započne!
 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock


Mikrovalna pećnica kuhinjski je aparat kojem ne posvećujemo svakodnevnu pažnju, posebice kada je u pitanju čišćenje. Uz jednostavno i poprilično šaljivo pomagalo održat ćete je čistom, a uz to se i dobro zabaviti. Čistač za mikrovalnu u obliku ljute mame pronađite ovdje.

 

Mikrovalna Možda vas zanima... Nekoliko pravila kuhanja u mikrovalnoj pećnici Špajza

 

Podmetača za čaše nikad dovoljno! Pripremate li tulum ili jednostavno izrazito pazite na površine u svojoj kući, ovi sjajni drveni podmetači u obliku preslatkih životnja bit će pun pogodak. Idealno će se uklopiti u baš svaki prostor, a voljet će ih čak i djeca. Podmetače pronađite ovdje!

Pripremu pizze ili završni dodir na finom tanjuru rižota ili tjestenine dodatno možete začiniti simpatičnim ribežom s likom chefa koji će pažljivo pratiti svaki vaš pokret. Izrađen je od nehrđajućeg čelika te se na njemu nalazi čak nekoliko uzoraka kako bi ribani sir uvijek bio baš po mjeri. Ribež potražite ovdje.
 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Poželite li svojim kolačima dati posebnu čar, valjak s ukrasnim uzorkom bit će sjajna ideja koju naprosto morate provesti u djelo. Odličan je za ukrašavanje fondana, ali će isto tako i vašim keksićima dati posebnu teksturu koja će ih učiniti sasvim drugačijima. Valjke u različitim bojama i uzorcima pronađite ovdje.

Vjerujemo kako i vi, baš kao i ostatak Hrvatske, u svojoj kuhinji ili smočnici držite jednu posebnu vrećicu u kojoj se nalaze sve ostale vrećice. Osim što izgleda neuredno, poprilično je nepraktično kada poželite izvući samo jednu vrećicu. Upravo će zato šarena koka iz koje se izvlače vrećice biti fantastično rješenje za sve vaše probleme. Pronađite je ovdje.

Uživanje u toploj juhi dobit će posve novu dimenziju kada je poslužite u posudici koja sadrži i odjeljak za krekere ili tostirani kruh. Zaboravite na mrvice na kauču jer upravo je ova šalica pravi zgoditak za lijene dane željne toplog ručka. Posudicu potražite ovdje.

 

Možda vas zanima... Proljetne krem juhe sa sasvim drugačijim kickom! Špajza

 

Na kraju, kada ste isprobali sva pomagala i uživali u baš svim jelima, vrijeme je za uživanje. Najljepši način bit će brčkanje u moru ili bazenu, a tome će uvelike pripomoći i ogromna krafna na napuhavanje u koju se možete zavaliti siti i bez ikakvih briga. Najveću krafnu na svijetu potražite ovdje.
 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.