Špajza 21. veljače 2017.

Top 10 otkačenih pizza koje će vas oduševiti!

foto: 123rf
gastro postao gastro.24sata.hr
Pizza ne mora uvijek biti pripremljena na isti način. Otkrijte 10 novih načina za pripremu pizze.

Pronašli smo čak deset načina kako pripremiti pizzu. Pizza ne mora uvijek biti samo s tijestom, sirom i umakom od rajčice. Možete ju pripremiti s nečim što uopće nije tijesto - poput cvjetače. 

Ili ju, ako više volite slatko, napravite slatku.

Ideja je mnogo, a vama preostaje samo odlučiti koja vam je najbolja!

1. Domaća pizza s češnjakom i tri vrste sira

Može li pizza biti bolja od ovog? Slasni rastopljeni sir i mirisni češnjak upravo su onaj odmak od tradicionalne pizze koji smo tražili!

 | Author: Cutie and pie foto: Cutie and pie

2. Kakvu bi pizzu volio Cezar?

Cezar salata, ali na tijestu za pizzu! Piletina, parmezan, inćuni...Sve sami sjajni i bogati sastojci koji će razveseliti sve ljubitelje ove popularne salate.

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

3. Pizza pečena u krumpirovoj korici

Sve je isto kao kod uobičajene pizze, samo što nema tijesta već divni krumpir s koricom umjesto njega. Ovaj spoj oduševit će prave ljubitelje krumpira iz pećnice.

Pizza krumpir | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

4. Krumpir pizza kakvu još niste probali

Ako ipak ne volite krumpir pečen s koricom, onda pizzu možete pripremiti i s krumpirom narezanim na ploškice, a sastojke za pizzu poslažete po njemu. Sjajna ideja za one koji ne vole tijesto ili ne smiju jesti proizvode s glutenom.

Krumpir tortilja | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

5. Muffin pizza

Jednostavna pizza s kojom se nećete previše zaprljati, a posebno će se svidjeti djeci. Jer u kalupima za muffine možete napraviti gotovo sve!

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

6. Novo tijesto za pizzu

Umjesto uobičajenog tijesta s brašnom, kvascem i vodom - napravite donji sloj pizze s cvjetačom! Jedna potpuno nova i neobična pizza koju biste svakako trebali probati ako volite zdravu hranu!

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

7. Tortellini pizza

Definitivno jedan od favorita među pizzama je ova sjajna, ukusna, a jednostavna pizza. Bez puno muke oko pripreme tijesta, skuhajte tortelline i s njima napravite svoje omiljeno jelo - pizzu!

8. Pizza sendvič

Najbolja stvar kod pizze je što ju možete pripremiti na gotovo sve načine, pa tako i u sendviču! Sjajna ideja za one koji nemaju previše vremena za čekanje da se tijesto ispeče.

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

9. Preokrenuta pizza

Nevjerojatna kraljica preobrazbe može se čak pripremiti i potpuno naopako - sir stavite na dno posude za pečenje, a tijesto gore i dobit ćete savršenu i raskošnu divotu!

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

10. Pizza keks

I šećer na kraju - pizza nadjevena slatkim, čokoladnim namazom! Iako nema tradicionalne sastojke za pizzu, sama ideja da jedemo čokoladni namaz na tijestu poput onog za pizzu nas veseli!

pizza keks | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.