Špajza 01. prosinca 2016.

Katastrofa: 10 najružnijih tanjura svijeta

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Jeste li možda za piletinu iz tenisice ili kruh iz djedove zimske kape? Kada restoranski kreativci polude, na stolovima gladnih gostiju može se pronaći zbilja svašta.

Kako bi uživanje u hrani bilo što zanimljivije, kreativni su se vlasnici, konobari i ostali djelatnici restorana dosjetili neobičnim načinima serviranja hrane. Kako prenosi Buzzfeed, tu su se našle papuče kao idealan način posluživanja kruha, tenisice punjene pilećim medaljonima i ogroman kamen koji bi trebao pojačati faktor elegancije, a ima upravo suprotan efekt. Biste li jeli na jedan od ovih neobičnih načina, prosudite sami.

Drveni sanduk tek je početak onog što vas čeka u nastavku teksta. Osim što su pogodni za vrtlarenje, skladištenje voća i povrća, ovakvi su sanduci navodno savršeni za rustikalan način serviranja vaše omiljene hrane.

Ne znamo kako je kruh poslužen u kućnim papučama nekome zvučao kao dobra ideja, ali i to se dogodilo.

Futuristička salata s kamena. Zvuči zanimljivo sve dok ne vidite što se krije iza naziva.

Čaša kao tanjur? Ništa novo.

Preokrenuta čaša kao tanjur? To je već nešto što vidimo prvi put! Kako se to jede?

Poželite li nakon ručka krenuti s vrtlarenjem, svakako poslužite svoje jelo u nekom od pribora za vrtlarenje. Dobro će vam doći.

Ovo nam se već sviđa. Čitave police punjene hranom, ovako bi se hrana trebala posluživati u svakom restoranu ako se nas pita.

Tenisice nisu samo za hodanje, od sada ih možete koristiti za serviranje pilećih medaljona. Da se smijemo ili plačemo?

Želi li chef kuhinje nešto poručiti gostu?

Apsolutni pobjednik ove liste je svakako ovaj kruh sasvim nasumično poslužen u djedovoj kapi za hladne dane. Tematski skidamo kapu zbog sjajne ideje, doslovno!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.