Špajza 11. lipnja 2019.

Zvijezda pelati - novi proizvod u Zvijezdinom crvenom programu

foto: Zvijezda
gastro postao gastro.24sata.hr
Zvijezda pelati od oguljenih rajčica u vlastitom soku, novi su Zvijezdin proizvod koji predstavlja logičnu nadogradnju postojećeg asortimana crvenog programa. Rajčice u Zvijezda pelatima dolaze u praktičnom pakiranju od 400 grama.

"Kategorija crvenog programa u Zvijezdi kontinuirano raste. Taj asortiman kupci prepoznaju kao brzo, praktično i ukusno rješenje za pripremu ukusnog obroka i za njime sve češće posežu zbog nedostatka vremena",  kaže Jasna Pulić, rukovoditelj odjela marketinga u Zvijezdi. 

Crveni program Zvijezde sadrži još i pasiranu rajčicu od  svježih, zrelih rajčica, protisnutih kroz fino sito da bi se dobila prepoznatljiva, glatka konzistencija. Asortiman nadopunjuju i Zvijezdini gotovi umaci rajčice - Bolognese, Basil i Salsa uz koje je obrok spreman već za tri minute. 

 

Parmigiana od patlidžana 

Sastojci:

  • 400 g patlidžana 
  • 200 g Zvijezda pelata 
  • 2 češnja češnjaka 
  • 100 g krušnih mrvica 
  • 1 dl Zvijezda ekstra djevičanskog maslinovog ulja 
  • 50 g naribanog parmezana 
  • 100 g mozzarelle 
  • Začini (sol, papar, bosiljak ili origano) 

 

 | Author: Zvijezda foto: Zvijezda

 

Priprema:

  1. Patlidžan narežite na tanje kriške. Kratko ga prepržite na maslinovom ulju i izvadite iz tave. Na soku od patlidžana prepržite protisnuti češnjak te dodajte pelate koje ste narezali i nasjeckali. Dobro posolite i popaprite te dodatno začinite po želji (npr. bosiljkom ili organom). 
  2. U prethodno namašćeni lim redajte patlidžane, zatim umak od rajčice i tako dok ne potrošite sve sastojke. Na vrh stavite naribani parmezan, mozzarellu i krušne mrvice.  Zapecite u vreloj pećnici dok se gornji sloj ne zarumeni, oko 15 minuta na 220 stupnjeva. 

Dobar tek!

 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.