22. lipnja 2016.

Torta od palačinki i trešanja stavlja osmijeh na lice

palačinke torta
foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Palačinke neka vam tvore slojeve, a trešnje će dati slatku notu.

Tortu od palačinki s kremom od trešanja iskoristite da iznenadite goste za vrijeme vrućih dana. Može vam poslužiti kao odličan desert nakon roštilja na otvorenom, a jednostavna priprema natjerat će vas da je spremate češće.

Ispecite klasične palačinke i suzdržite se od jedenja prije vremena. Kremu napravite od trešanja, mascarpone sira i šećera u prahu, pa u nju umiješajte šlag. Ispecite palačinke, cijelu površinu svake premažite kremom i na vrh stavite malo brdo trešanja.

Cijeli postupak pogledajte u videu. Dobar tek! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.