Brzo, fino i ljetno: Tjestenina s dimljenim lososom

Paštaria
Nema boljeg od lagane tjestenine koja osvaja svakim novim zalogajem.
Vidi originalni članak

Kvalitetna tjestenina, dimljeni losos, malo vrhnja za kuhanje za kremoznost, a kapara za intenzivniji okus. Pomiješajte ih i uživajte u finoj pašti s okusom mora gdje god se nalazili. Neka vas osvoje divni okusi dimljenog lososa upakirani u jednostavnu kombinaciju koju ćete zavoljeti istog trenutka.

Sastojci (za 4 osobe):

  • 100 g dimljenog lososa
  • 500 g vijka Paštaria 
  • 0,4 dcl vrhnja za kuhanje Tonka
  • 10 g kapara
  • Češnjak
  • Maslinovo ulje
  • Začini: sol, papar

Priprema:

  1. Na maslinovu ulju popržiti češnjak.
  2. Potom na češnjaku popržiti losos, dodati kapare i vrhnje za kuhanje.
  3. Sve začiniti.
  4. Paštu skuhati prema uputama.
  5. Kad je gotova, pomiješati je s lososom. 

Dobar tek!

Posjeti Gastro.hr