Dobra akcija vinarije Saints Hills

Vidi originalni članak

Obitelj Tolj će novac s lansiranja prve top-premium linije donirati Domu za nezbrinutu djecu
Vinarija Saints Hills objavila je jučer na svojoj Facebook stranici informaciju koja nas je razveselila - pokrenuli su, naime, dobrotvornu akciju "Saints Hills for Kids" koju ove godine organiziraju po prvi puta. Vinarija u vlasništvu obitelji Tolj, koja ima vinograde u Dalmaciji i Istri, u Munchenu će upriličiti večer na kojoj će lansirati prvu top-premium liniju Ernest Tolj vina, a svu zaradu prikupljenu prodajom poklonit će Domu za nezbrinutu djecu u Zagrebu.

Obitelj Tolj se nada kako će ova akcija biti uspješna te da će ljubav koju su uložili u ovo i želja da svijet učine mrvicu ljepšim mjestom, djeci iz doma ugrijati zimu za barem koji stupanj.

Inače, vinarija Saints Hills osnovana je 2006. godine, a iz svojih vinograda u Istri i Dalmaciji proizvodi vina od autohtonih hrvatskih sorti (istarski se nalaze u seocetu Radovani na najvišoj točki jugozapadne Istre, a dalmatinski vinograd Sv. Roko smješten je u Komarni, na korijenu poluotoka Pelješca). Među vinskom publikom dobro su poznata i cijenjena njihova vina: malvazija Nevina, plavac mali rose St. Heels, plavac mali Sv. Roko i plavac mali Dingač.humanitarci

Posjeti Gastro.hr