Bruno Šimleša oduševio kao domaćin večere s porukom

Blessfood
Nacionalni projekt "Blessfood-Večera s porukom“ i ove sezone nastavlja svoj niz donacijskih večera, diljem cijele Hrvatske.
Vidi originalni članak

Nakon uspješno odrađenih deset večera s vrhunskim domaćinima (Janica i Ivica Kostelić, Matija Vuica, Jacques Houdek, Anica i Robert Kovač,varaždinski župan Predrag Štromar, Lana Jurčević i Luka Nižetić, Viktorija i Dino Rađa, dizajnerski trio Mak,Arileo i Ledenko, Ante Vrban…) i vrhunskim lokacijama u Zagrebu, Splitu i Varaždinu, projekt je prepoznat i priznat od strane svih sudionika, te nastavlja svoju misiju spajanja dobrih misli i djela te slanja pozitivne poruke i pružanja ruke onima koji trebaju pomoć, uz sjajnu hrvatsku gastronomsku ponudu.

I u drugoj sezoni "Večera s porukom“ poruku prenosi Jamnica. Mjesto održavanja prve "Večere s porukom“ nakon ljetne pauze, bio je ambijent vrhunskog zagrebačkog restorana Atlanta Bocca Marai, a u ulozi domaćina bio je sjajni Bruno Šimleša, autor brojnih knjiga, tv voditelj i psiholog, koji je svojim specifičnim pristupom i šarmom, ostavio dubok dojam na okupljene, te čak izmamio suze na mnoga lica okupljenih gostiju na večeri. Prikupljana su sredstva za Udrugu "Sve za nju“ koja pomaže ženama oboljelih i liječenih od raka.

I sam uključen u neke životne bitke i ozdravljenja, u krugu svojih bliskih prijateljica i prijatelja, Bruno je pokazao zavidno znanje o problematici borbe protiv raka, te je zajedno sa svojom prijateljicom Ljiljanom Pranjić koja dugo godina boluje od karcinoma održao predivan motivacijski govor, pun pozitivnog stava koji je prijeko potreban u ovakvim situacijama. Bruno je pričao okupljenim gostima o borbi i zahvalnosti. Borbi za život i zahvalnosti prema svemu lijepome što se čovjeku dešava u životu, ali i onime što mu pružaju bliske osobe i prijatelji-ljubav, podršku i ponekad samo osmjeh, zagrljaj i činjenicu da su tu-pored osobe koja se bori protiv karcinoma. Posebno emotivan bio je govor Ljiljane koja je prisutne nadahnula svojom hrabrošću, a Bruno ju je nazvao "najhrabrijom ratnicom koju poznaje“.

Gosti su uživali u gastronomskim specijalitetima u 4 slijeda i predivnom ambijentu restorana Atlanta Bocca Marai, koji je poslužio kao sjajna kulisa ovom toplom i prijateljskom druženju. Svi uzvanici osjećali su se kao u krugu bliskih prijatelja, te prepuni dojmova, pozitivne energije i zahvalnosti prema životu uspješno završili prvu drugosezonsku Večeru s porukom.

Sljedeće na redu "Večere s porukom“ su 28. rujna u Opatiji gdje je domaćin ACI d.d. a sredstva se doniraju Klinici za pedijatriju KBC Rijeka, te 30. rujna u Zagrebu kada će domaćin biti Hrvatski Crveni križ, a prikupljena sredstva donirat će se Domu za starije i nemoćne osobe u Iloku.

Posjeti Gastro.hr