Gozba od čvaraka, muffina i raznih delicija na Instagramu

filippopovski
I ovaj ste nam tjedan otežali izbor odličnim fotografijama označenima s #gastrohr. Činite to i dalje i sudjelujte u Instagram izložbi koju organiziramo.
Vidi originalni članak

Ovotjedni izbor vaših Instagram fotografija koje ste označili s #gastrohr otvaramo uratkom korisnice domacica_sanja jer smo jedva dočekali da netko otvori sezonu čvaraka na našem profilu. domacica_sanja otvorila ju je u velikom stilu i to s neodoljivim pogačicama s čvarcima koje jedva čekamo pripremiti. om_n_nom imao je dovoljno inspiracije i kreativnosti da složi neobičnu kombinaciju koja nam otvara apetit. Njegovi njoki su od batata i pira, začinjeni s rogačem i cimetom, a sve ih nježno obavija umak od šljiva, vina i zelenog kardamoma. Kako kaže: "Ručak i desert u jednom".

Što se dogodi kada počistite omiljene sastojke iz frižidera i složite sendvič? Upravo onakvo savršenstvo koje se vidi na fotografiji autora weareeatlove. Savršenu nedjelju za stolom uvijek zamišljamo uz nekakvu pečenku, a tihavodabregedere upravo zna kako nas pogoditi u žicu i s #gastrohr označiti pravu fotografiju. Nijedan nedjeljni ručak nije potpun bez pravog deserta, a čini se da korisnik denkoivanisevic ima pokojeg asa u rukavu kada je u pitanju slatko.

Bundevu volimo u gotovo svim kombinacijama i već smo je isprobali u raznima varijantama, ali moramo priznati da je nikada nismo uklopili u krafne, kao što je to napravila ana_ude. Oduševljeni smo, hvala na prijedlogu. I za kraj smo ostavili autora naslovne fotografije ovog članka. Muffini su obilježili tjedan na našem portalu, pa je idealnu točku na i stavio filippopovski koji očito dijeli strast s nama prema tim ukusnim poslasticama.

Označujte i dalje fotografije vaše hrane s #gastrohr i budite dio Instagram izložbe čiji je datum održavanja sve bliže i bliže... 

 

Posjeti Gastro.hr