Inovativan poslovni potez najveće hrvatske vinarije Kutjevo

Robert Anić/PIXSELL
Spoj tradicije i suvremenog, brzog načina života, nastojali smo ostvariti ugodnim i toplim ambijentom, u kojem se posjetitelji uvijek mogu osjećati dobrodošli. Upravo u duhu navedenog, kao primarne lokacije za otvaranje vinoteka Svijet vina odabrane su tržnice, uz koje se oduvijek vežu i običaji degustacije. Pri samome posjetu tržnici osjetila su već potaknuta na uživanje okusa, a budući da su to ujedno i mjesta susreta, nema boljeg mjesta za doživljaj koji želimo ostvariti ovim projektom, poručuju iz Kutjeva d.d.
Vidi originalni članak

Na Jarunskoj tržnici otvorena je prva u nizu vinoteka Svijet vina koja predstavlja novi projekt najveće hrvatske vinarije Kutjevo.

U ugodnom ambijentu dizajnerski uređenog interijera vinoteke, Kutjevo je odlučilo objediniti sav vinski asortiman vinarija čiji su vlasnici, a tome su priključili i butik vinariju Brič koja se nalazi na brežuljcima bajkovite Istre i u privatnom je vlasništvu Envera Moralića. U vinoteci Svijet vina, posjetitelji će imati priliku se upoznati s ponudom autohtonih proizvoda te degustirati najpoznatija vina s područja Kutjevačkih, Đakovačkih i Bričkih vinogorja.

Riječ je o vinskom butiku koji se prostire na svega 20-ak četvornih metara, ali nudi bogat izbor različitih vinskih etiketa. Svaki će posjetitelj moći pronaći nešto prema vlastitom ukusu jer će u ponudi, vina biti rangirana od kvalitetnih vina po izuzetno povoljnim cijenama do vrhunskih te uz posebne narudžbe biti će dostupna i arhivska te predikatna vina. Osim bogate vinske ponude, na policama vinoteke bit će dostupni i prehrambeni proizvodi branda Bivita (integralno brašno, kukuruzno brašno, palenta…) i sve popularnija slavonska delicija čvarci koja se proizvodi u mesnoj industriji Papuk, članici grupacije Kutjevo d.d.

Prilikom predstavljanja novog projekta otvorenja vinoteka, Maxim Moralić predsjednik nadzornog odbora Kutjeva d.d. je istaknuo: “Ovo je važan projekt koji pokazuje da smo tvrtka koje i dalje ulaže, razvija se i što je najvažnije od svega u ovim ekonomski teškim vremenima otvaramo nova radna mjesta. Na otvorenje vinoteka odlučili smo se iz logičnog slijeda, Hrvatska je zemlja vina, kojoj tržište raste, te ovim poslovnim potezom želimo naše proizvode, tradiciju i kvalitetu dodatno približit potrošačima tako da naš cjelokupan asortiman bude dostupan na jednome mjestu.“

U narednim mjesecima u Zagrebu se planira otvoriti još nekoliko vinoteka Svijet vina, a o njihovim točnim lokacijama javnost će biti naknadno obaviještena. Isto tako Kutjevo u poslovnom planu za 2015. godinu ima u planu otvoriti vinoteke i diljem Hrvatske te na taj način omogućiti svim ljubiteljima vina da uživaju u probranim vinskim sortama.

Više informacija možete dobiti na web stranici: www.kutjevo.com i na facebook stranici Kutjevački Podrum.

Posjeti Gastro.hr