Mala škola koktela Damira Klisurića 2: Blood And Sand

Forking Croatia
U današnjem nastavku miksanja koktela, Damir nam priprema omiljeni napitak Rudolfa Valentina!
Vidi originalni članak

Ovaj kompleksan koktel s Cherryjem koji je dugo odležao u bačvi s jednim od najodležanijih Vermoutha daje sa zadimljenim Whiskeyem čudesno zagasitu kombinaciju na koju nikako nećete ostati ravnodušni. 

Vrhunski stručnjak u ovoj profesiji, koji je prošao cijeli svijet od obaju Amerika preko Japana trenutno je svoj mir našao u Mariji Bistrici, odnosno hotelu Kaj unutar korporacije Bluesun.

Ondje trenutno, kao korporativni šef barova unutar interne hotelske akademije mladim bartenderima drži radionice gdje po cijele dane stvaraju nove kombinacije okusa i mirisa koje u svakom trenutku možete isprobati u njihovim hotelima.

Potrebno vam je:

  • Ardbeg Islay Single Malt
  • Carpano Antica Formula
  • Peter Hering (danski odležani Cherrry)
  • Svježi agrumi (limun, crvena naranča)
     

Detalje pogledajte u videu!


 

 

Miksologija Mala škola koktela Damira Klisurića 1: The Very Last Word

Posjeti Gastro.hr