Nagradni natječaj: Osvojite titulu kralja gemišta

Promo
Izložba vina kontinentalne Hrvatske koja će se održati 3. i 4. lipnja u Sv. Ivanu Zelini tijekom dva dana nudi besplatne degustacije vina brojnih izlagača iz Hrvatske i inozemstva te zabavne sadržaje
Vidi originalni članak

48. po redu Izložba vina kontinentalne Hrvatske održat će se 3. i 4. u lipnja 2016. godine u Svetom Ivanu Zelini. Radi se o jedinstvenoj manifestaciji čiji je visoki pokrovitelj Vlada Republike Hrvatske, a održava se u organizaciji Grada Sveti Ivan Zelina i uz supokroviteljstvo Zagrebačke županije.

Sveti Ivan Zelina ima bogatu vinsku tradiciju. Ovdje su postavljeni temelji modernog vinogradarstva, 1860. godine u Zelini je održana prva izložba vina, a grad je već 48 godina kontinuirano domaćin Izložbe vina kontinentalne Hrvatske, koja svake godine privlači veliki broj sudionika, izlagača, visokih uzvanika, stručnjaka i posjetitelja.

Uz natjecateljski i izlagački dio, u sklopu kojeg će se predstaviti više od 200 raznih uzoraka vina, program ovogodišnje Izložbe bogat je različitim poslovnim susretima, prezentacijama najnovijih dostignuća i opreme na području vinarstva i vinarstva, stranim gostima i vinarima iz inozemstva, kulinarskim događanjima te bogatim zabavnim programom.

Mjesto održavanja 48. izložbe vina kontinentalne Hrvatske je gradska sportska dvorana, Sveti Ivan Zelina, a ulaz se ne naplaćuje. Cijena čaše s kojom je moguće neograničeno degustirati vina prijavljena na ocjenjivanje za 48. Izložbu vina kontinentalne Hrvatske je 50,00 kuna, a moći će se kupiti na ulazu u dvoranu.

Posjetiteljima će tijekom dana biti na raspolaganju i drugi brojni sadržaji, poput besplatnih degustacija vina brojnih izlagača iz Hrvatske i inozemstva, sajam hrane, izlagački prostor i mnogi zabavni sadržaji, a veliko zanimanje će zasigurno izazvati i nagradni natječaj za kralja zelinskih gemišta! 

Postani kralj zelinskih gemišta!

Po drugi put u povijesti održavanja Izložbe vina kontinentalne Hrvatske, birat će se Kralj zelinskih gemišta. Ovu laskavu titulu možete i vi osvojiti ako se prijavite do 3. lipnja ovdje i sudjelujete u nagradnom natječaju.

Vrijedi pokušati, zar ne!

Posjeti Gastro.hr