Lidl traži chefa - prijavite se na najfiniji food natječaj

Promo
Blogeri, pokažite svoje kulinarsko umijeće i od 22. - 29.3. sudjelujte u Lidlovom slasnom natječaju pa osvojite titulu Lidlovog chefa i još puno, puno sjajnih nagrada...
Vidi originalni članak

Lidl ima super vijesti za blogere koji imaju aktivan blog i na kojem obrađuju teme kulinarstva... Možda baš vi možete postati njihovi food chefovi!

Pokažite svoje kulinarsko umijeće i od 22. - 29. 3. sudjelujte u Lidlovom natječaju. Kupite sve namirnice za svoje jelo u Lidlu, s tim da tri moraju biti iz asortimana „Okusi svoj zavičaj” ili „Okusi zavičaja”. Zadatak je napraviti tradicionalno hrvatsko jelo koje je potrebno objaviti u četiri fotografije (korištene namirnice, priprema jela, gotovo jelo, recept jela) ili video u maksimalnom trajanju od dvije minute koji sadrži sve navedene korake.

Dodajte hashtagove #lidlchef i #okusisvojzavicaj i stavite svoj profil na javno kako bi vas pronašli! Najbolje tradicionalno hrvatsko jelo birat će Lidlov žiri u sastavu: Andrea Andrassy, Doris Pinčić Rogoznica i Darko Kontin (Darkova Web Kuharica).

 


Bloger pobjednik natječaja osvojit će godišnju suradnju s Lidlom Hrvatska te će osvojiti multifunkcionalni kuhinjski uređaj Monsieur Cuisine s opcijama za kuhanje, prženje, miksanje... Druga nagrada je poklon bon od 500 kuna, poklon paket kuhinjskih uređaja i kuhinjskih pomagala: preklopni roštilj, pekač vafla i kuhinjska vaga Silvercrest Kitchen Tools, dva kalupa za pečenje Ernesto i kuhinjske lopatica za tijesto.

Onaj koji osvoji treće mjesto osvojit će poklon bon 300 kuna, poklon paket kuhinjskih uređaja i kuhinjskih pomagala: aparat za vakuumiranje, štapni mikser i kuhinjsku vagu Silvercrest Kitchen Tools, dva kalupa za pečenje i kuhinjske lopatica za tijesto Ernesto.

Zato, blogeri, bacite se na fotografiranje i snimanje, titula Lidlovog chefa i bogate nagrade čekaju na vas!

Posjeti Gastro.hr